Serviceavtal CCD/CMOS hjulinställare

Med ett serviceavtal ser vi till att er utrustning blir servad och kontrollerad minst en gång per år, vi erbjuder två nivåer på serviceavtal för hjulinställningsutrustning.

Hjulinställare med CCD och CMOS teknik tas bäst och effektivast om hand i vår serviceverkstad. Vi har ett mycket enkelt koncept på hanteringen av logistiken kring inskickning av hjulinställningsutrustning på ett smidigt och effektivt sätt. Allt är förberett, det enda ni behöver göra är att skifta utrustningen om ni har avtal med låneutrustning eller packa er utrustning i den tomma lådan om ni har avtal utan låneutrustning.

Serviceavtal CCD hjulinställare

Serviceavtal med eller utan låneutrustning

Avtal med låneutrustning

En trälåda med 4st lånemäthuvud skickas till er, inklusive retursedlar vilket gör det enkelt att returnera era mäthuvuden till oss. Kostnaden för dessa frakter är ungefär samma som reskostnaden för en serviceman till er om man har möjlighet att dela resan med andra jobb. Då det i detta serviceavtal ingår lånehuvud under tiden, får ni inget stillestånd under tid för service/reparation. Skulle olyckan vara framme, så har ni givetvis även då tillgång till lånehuvud. (Dessa lånehuvud ses över, iordningställs och kalibreras efter varje gång de varit utlånade).

Avtal för mjukvaruuppdatering

Utöver service och kalibreringsavtal för din hjulinställningsutrustning kan vi dessutom avtala om att vi skickar uppdateringarna till er med automatik en gång per år (ni bestämmer själva intervallen för uppdatering). Detta är en vanlig enkel Windows installation och tydlig svensk instruktion medföljer.

Avtal utan låneutrustning

Det går även att teckna serviceavtal utan lånehuvud. Avtalet kostar då inget. Då försöker vi tillsammans tajma service så det stör er verksamhet så lite som möjligt. Vi skickar då en tom transportlåda till er med retursedlar, och ni skicka mäthuvudena till oss. Detta tar normalt bara någon dag plus frakttid. Kostnaden för dessa frakter är ungefär samma som reskostnaden för en serviceman till er om man har möjlighet att dela resan med andra jobb.

Qlign