Rikstäckande service

Lidköpings Carpart har en rikstäckande serviceorganisation uppdelad i en inneservice-del som installerar, servar och reparerar utrustning och maskiner i vår moderna verkstad på plats i Lidköping. Och en uteservice-del som installerar, servar och reparerar utrustning och maskiner på plats hos kund.
Vi har dessutom ett stort nätverk med servicepartners runt om i landet som ett komplement till våra egna servicetekniker.

Carpart service

Uteservice

Vår uteserviceorganisation installerar, servar och reparerar utrustning och maskiner på plats hos kund. Vi har ett stort antal servicetekniker som utgår från flera delar av landet.

Inneservice

I vår moderna verkstad i Lidköping installerar, servar och reparerar vi utrustning och maskiner. I anslutning till verkstaden finns även personal som tillhandahåller vår support och reservdelshantering.

Fjärrsupport

Vi kan enkelt och smidigt hjälpa er om problem uppstår med er hjulinställare, diagnosutrustning eller felsökningsutrustning eller annan Windows eller Android-baserad utrustning.

Serviceavtal

De flesta tillverkarna av verkstadutrustning rekomenderar att maskiner och utrustning servas en gång per år för att förhindra oförutsedda stopp, få en ökad livslängd och skapa förutsättningar för en bättre och säkrare arbetsmiljö för personalen som använder utrustningen dagligen! Vi har därför tagit fram förmånliga serviceavtal som passar dom flesta verkstäderna!