Lediga tjänster

Här lägger vi upp alla lediga tjänster, välkommen med din ansökan!

Lidköpings Carpart AB har sedan 1987 levererat verkstadsutrustning och service till fordonsbranschen där vi nu gör allt från helhetsentreprenad med att utforma och utrusta en verkstad från början till enstaka installationer, service, reparationer och ackrediterad kalibrering. Vi är idag drygt 40 anställda och omsätter 100 miljoner.

Service/kalibreringstekniker

Publicerad: 2024-04-03
  • Yrkesroll: Service/kalibreringstekniker
  • Anställning: Heltid, Tillsvidare
  • Område: Varberg, Falkenberg, Halmstad
  • Sista ansökningsdag: 2024-06-01

I takt med att vi växer är vi nu på jakt efter en service / kalibreringstekniker med område Halland, Småland och norra Skåne.

Som service / kalibreringstekniker kommer du ingå i vårt team där du utför service, reparationer, installation, felsökning och kalibrering ute hos kund. Våra huvudsakliga kunder är fordonsverkstäder och företag inom fordonsbesiktnings branschen. Du utgår från hemmet och då merparten av jobben är på plats hos kund har du naturligtvis tillgång till servicebil (kan även fås som förmånsbil mot bruttolöneavdrag). Det krävs att du trivs med att ta eget ansvar och är lösningsorienterad. Allt efter som du blir varm i kläderna förväntas du bli självgående och kunna arbeta självständigt (givetvis med stöd av företagets långa erfarenhet och djupa kompetens inom utrustningsområdet och kalibrering och såklart dina kollegor).