Innekalibrering

Kalibrering i våra lokaler innebär ständig tillgång till vår breda spetskompens inom kalibrering, service och reparation av verkstadsutrustning som finns i våran inne-verksamhet. Dessutom innebär närheten till en stor mängd reservdelar bättre möjligheter till att åtgärda problem omedelbart. Vid akuta ärende skickar ni utrustningen direkt för snabbaste service, ni behöver då inte vänta på att vi kan planera in att kalibreringstekniker kommer till er. Slutligen kan det dessutom vara mer kostnadseffektivt att skicka utrustningen (beroende på verktygsmängd, storlek och var i landet ni befinner er) jämfört med den reskostnad som är förknippad med att vi kommer till er.

MOMENT & VINKELNYCKLAR

Kalibrering av de flesta märken & modeller upp till 1100Nm

Helautomatisk kalibrering av elektroniska och mekaniska momentnycklar. Vår avancerade kalibreringsutrustning kalibrerar även vinkelnycklar, vilket gör att du inte längre behöver skicka vinkelnycklar till Tyskland för kalibrering.

Hög noggrannhetSnabb hantering

Hjulinställningsutrustning

Smidigt och enkelt efter era behov!

Kalibrera efter behov eller teckna något av våra populära serviceavtal för er hjulinställare, så ser vi till att era mäthuvud blir servade och kalibrerade en gång per år!

Hjulinställarservice